x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Raveland -



De Smalle Brug (site)
Stiens

Za. 5 april 2014

Deuren open 
Aanvang
Einde
22:00
22:00
04:00



Info

Raveland keert terug in Stiens.

Met alweer een vierde editie in het verschiet is Raveland een feest om rekening mee te houden. De Smalle brug wordt op zaterdag 5 april weer omgetoverd tot een cave of rave. Omdat Raveland heeft bewezen geen eendagsvlieg te zijn, pakt de organisatie het deze editie professioneler aan. Een beter geluid, meer lichten en bovenal betere artiesten. Gezien de animo van vorige edities is het vanaf nu ook mogelijk om kaarten voor Raveland in de voorverkoop te kopen zodat je verzekerd bent van een leuke nacht.

De vierde editie van Raveland staat in het teken van hardcore. Maar hardcore is al lang niet meer te omvatten als een enkele stroming. Hardcore bestaat inmiddels 20 jaar en heeft zichzelf door de jaren geëvolueerd in verschillende sub stromingen. Van de ouderwetse oldschool gabber tot de snerpende industrial van vandaag. Tijdens de aankomende editie van Raveland heeft de organisatie een verzameling van uiteenlopende artiesten uitgenodigd om te laten zien (en horen) waar hardcore voor stond, waar hardcore voor staat en waar hardcore voor zal gaan staan in de toekomst. Een stuk geschiedenis, een stuk actualiteit en een blik in de nabije toekomst.

De avond wordt geopend door House the 90s DJ Team. House the 90s DJ Team bestaat uit oude rotten Marlin en Rabies die afzonderlijk een behoorlijke cv hebben opgebouwd door de jaren. Sinds 2009 bundelen zij hun krachten als dj team vernoemd naar het gelijknamige feest. Wat je kunt verwachten is een opbouwende set met gabber klassiekers uit vervlogen tijden. Daarna volgt er een overgang van oud naar nieuwer werk. De Lemster Twist is onbetwist een specialist. En dat is ook opgemerkt door de organisatie van Raveland. Toonaangevende regionale feesten als Kings of Core en Overstuurd zijn plaatsen waar Twist veel te zien is. Alleen of als duo met Terrox, die het stokje overneemt. Terrox is een van de betere Friese locals en heeft veelvuldig zijn kunsten laten zien op toonaangevende feesten en festivals. Terrox draait mainstream hardcore maar is ook niet vies van een experimenteel uitstapje. Luister en huiver.
De hoofdact is grootmeester Nosferatu. In de jaren ’90 geboren als dj en producer uit de stal van het roemruchte Ruffneck Records. Vanaf het millennium tot nu uitgegroeid tot een van de vooraanstaande namen binnen de Internationale hardcore scene.Nosferatu is het gezicht van Nederlands meest roemruchte label Enzyme Records. Verwacht dikke rauwe hardcore beats in een rap tempo gemixt door misschien wel de beste Nederlandse hardcore dj van dit moment. De nacht wordt afgesloten in stijl, en wel door Cruz Control. Knallen tot we vallen. Cruz Control is het alter ego van niemand minder dan DJ Justino van Illegal Vibes. Wat je kunt verwachten is snelle, snoeiharde industriële beats. De echte die-hards kunnen het laatste uur hun luie zweet eruit hakken.
Hieronder een overzicht van de timetable.


22:00-23:30 House the 90s DJ Team
23:30-00:30 Twist
00:30-01:30 Terrox
01:30-03:00 Nosferatu
03:00-04:00 Cruz Control (a.k.a. Justino)

Deel dit evenement:

Media
Zoeken