x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Michael Schenker -



Schaaf City Theater (site)
Leeuwarden

zo. 2 november 2014

Deuren open 
Aanvang
Einde
19:00
-:-
24:-



Info

Op zondag 2 november komt de legendarische rock gitarist Michael Schenker naar Schaaf City Theater in Leeuwarden. Michael Schenker is één van de meest gerespecteerde rockgitaristen in de wereld. Michael wordt vaak in één adem genoemd met gitaar-grootheden als Steve Vai, Eddie van Halen en Stevie Ray Vaughan.

In 1972 maakt hij zijn debuut bij The Scorpions, waar ook zijn oudere broer Rudolf Schenker nog steeds deel van uitmaakt. Enkele jaren later maakt hij de overstap naar UFO.

Eind jaren ’70 richt hij de Michael Schenker Group op en dat is het begin van zijn succesvolle solocarrière.

In 2013 bracht Schenker zijn nieuwste album “Bridge the Gap” uit, deze nieuwe plaat bevat heerlijke melodische rock ’n roll. Tijdens deze show speelt Michael een selectie van zijn eigen werk, maar ook nummers uit zijn periode bij “The Scorpions” en “UFO”.

Michael Schenker wordt bijgestaan door ex-Scorpions drummer Herman Rarebell, ex-Scorpions bassist Francis Buchholz, zanger Doogie White (ex–Rainbow) en gitarist/keyboard Wayne Findlay.

Op deze memorabele avond zullen er maar liefst 2 support acts zijn die de avond completeren.

Als eerste zal Vortex plaats nemen op het podium. Al 35 jaar lang wordt Vortex beschouwd als de meest toonaangevende Groninger band in dit genre, en is in binnen- en buitenland razend populair!

De andere support act, Maxxwell uit het Zwitserse Lutzern, staat bekend om hun wervelende en energieke show, met lekker in het gehoor liggende pittige rock waarin invloeden uit de eighties-rock duidelijk aanwezig zijn.

De plaatjes in de pauze worden aan elkaar gedraaid door niemand minder dan Tamme Oosterhof, ook wel bekend als DJ Big Bad Wolf.

Tickets zijn verkrijgbaar online via www.schaafcitytheater.nl, bij de VVV Leeuwarden, Big Bad Wolf Records aan het Vliet in Leeuwarden en bij elke Primera vestiging.

Zondag 2 november 2014
Deuren open: 19:00
Aanvang: 19.30 uur
Voorverkoop €20,-
Deurverkoop € 25

Deel dit evenement:

Media


Zoeken