x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Groene Ster Open Air - GOLDEN EARRING - Golden Earring + support act



Recreatiegebied De Groene Ster (site)
Leeuwarden

vr. 9 juni 2017

Deuren open 
Aanvang
Einde
19:00
-:-
24:00



Info

GROENE STER OPEN AIR - GOLDEN EARRING

Vrijdag 9 juni vindt de eerste editie plaats van het nieuwe openlucht concert initiatief - GROENE STER OPEN AIR. 

Dit vindt plaats aan het water in recreatiegebied De Groene Ster te Leeuwarden. GROENE STER OPEN AIR opent de eerste editie met een concert van Golden Earring. Bijzonder omdat het jaren geleden is dat deze band binnen de Friese grenzen een openluchtconcert heeft gegeven. 

Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band begon in het midden van de jaren zestig met optreden en platen maken, waarbij het al snel uitgroeide tot van de boegbeelden van de bloeiende Haagse beat scene. In de jaren die volgden, sloeg de band zijn vleugels steeds verder uit. Golden Earring toerde met succes door Amerika. Er werden internationale hits gescoord met Radar Love en Twilight Zone. Het album Moontan staat al decennia te boek als een hoogtepunt in de Nederlandse rockhistorie. 

Sinds het midden van de jaren tachtig concentreert de band zich weer vooral op Nederland, al werden er in 2009 wel enkele uitverkochte shows in Engeland gedaan. Golden Earring speelt nog altijd in de klassieke formatie zoals die in 1970 tot stand kwam, met zanger Barry Hay, gitarist-zanger George Kooymans, bassist Rinus Gerritsen en drummer Cesar Zuiderwijk. In zalen en feesttenten vinden de vertrouwde elektrische optredens plaats; sinds 1993 treedt Golden Earring ook ‘unplugged’ op in altijd uitverkochte theaters. 

Voor de optredens kan de band putten uit een immens repertoire van oude en nieuwe singles en albumtracks. Geen concert is natuurlijk compleet zonder Radar Love, Twilight Zone en When The Lady Smiles. De wereldhit Radar Love werd meer dan 500 keer gecovered door o.a. U2, R.E.M. en Bryan Adams en is binnenkort prominent te horen in de trailer van de Amerikaanse film Baby Driver met Kevin Spacey in één van de hoofdrollen. De band weet met energieke shows meerdere generaties fans aan zich te binden. En door nieuw werk te spelen, zoals songs van het in 2012 verschenen nummer-1 album Tits ’n Ass, wordt de nostalgie op een veilige afstand gehouden. 

Ruim vijftig jaar na het prille begin is Golden Earring nog altijd springlevend en 9 juni te gast op GROENE STER OPEN AIR! 

Mis het niet!

Deel dit evenement:

Media


Zoeken