x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Pink Floyd Project - Exclusive SessionBeachclub Lemmer (site)
Lemmer

zo. 3 november 2013

Deuren open 
Aanvang
Einde
15:00
16:00Info

‘Exclusive Session’ @ Beachclub Lemmer

Zondag 3 november vanaf 16.00 uur a.s. geeft Pink Floyd Project een zondagmiddagsessie concert ter voorbereiding op hun grote show in Enschede op 8 november. Fans die er niet bij kunnen zijn in Enschede, krijgen hier nog de kans om band te zien en te horen.

Let op! Het is geen reguliere show! Alle show elementen zijn thuis gelaten! Alleen ‘een streling voor het oor’ in deze exclusive session’. Bestel uw tickets voor maar 10 euro entree. Wees snel want er zijn maar 350 toegangsbewijzen te verkrijgen!

 ‘Ultimate Echoes 2013’ is het thema van de concerten in 2013. ‘Een reis door het sprookjeslandschap van Pink Floyd’. Een geheel nieuwe show met alle ingrediënten die u van Nederlands beste tributeband gewend bent. Van oud werk zoals ‘See Emily Play’, ‘Bike’ en het 24 minuten durend meesterwerk ‘Echoes’ tot stukken van The Wall, Momentary Lapse of Reason en Darkside of the moon tot de grootste hits.

Deel dit evenement:

Media
Zoeken