x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Sass Jordan - Support act: Chris Caddell and the Wreckage



Neushoorn
Leeuwarden

do. 21 september 2017

Deuren open 
Aanvang
Einde
20:00
20:30
-:-



Info

Het CV van de Canadese rockdiva Sass Jordan is er eentje om u tegen te zeggen. De zangeres scoorde in de begin jaren 90 verschillende grote hits zoals “Highroad Easy”, “So Hard” en ”Make You A Believer”. Ze won een Billboard’s Best Female Rock Vocalist Award, zong een duet met niemand minder dan Joe Cocker voor de soundtrack van “The Bodyguard” en werkte samen met muzikale zwaargewichten zoals Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen en Carlos Santana. Alsof dit niet genoeg was ze op televisie te zien als jurylid van het Canadese Idols en had zij een rol in de serie Sisters.

In 2017 is het precies 25 jaar geleden dat haar succesvolle album Racine het licht zag. Jordan zal dit jaar met een bijzondere re-release van dit album komen en de bijbehorende tour brengt haar dit maal dus ook langs Luxor Live!

Chris Caddell and the Wreckage

Chris Caddell and the Wreckage verzorgen het voorprogramma bij de show. Deze groep maakt ondanks dat ze, net als Sass Jordan, uit Canada komen muziek met een southern vibe en met een bluesy inslag a la Stevie Ray Vaughn. Een begenadigd gitarist met een rauwe, soulvolle stem en een steengoeie band!

Deel dit evenement:

Media


Zoeken