x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Hunekop - Wanklanken fan\'e wurkflierSense Theater
Dokkum

Za. 14 oktober 2017
v.a. € 20,15

Deuren open 
Aanvang
Einde
19:30
20:15
-:-Info

De Hûnekop toert langs de Friese theaters met een pittige show vol muziek, sterke verhalen en een overdosis humor. De beste cabaretiers ter wereld zitten verscholen in fabrieken, op bouwplaatsen en op scheepswerven. Dankzij De Hûnekop krijgt al dit verborgen talent een professioneel podium.

Kort door de bocht, rechtdoorzee en geen blad voor de mond. Een geheel nieuwe beleving voor zowel Hûnekopfans als theaterliefhebbers.


Begin 2017 gaat De Hûnekop de theaters van Friesland in met een show vol muziek, sterke verhalen en een overdosis humor. Dit gebeurt natuurlijk op geheel eigen wijze, zoals alleen De Hûnekop dat kan. Een geheel nieuwe beleving voor zowel de Hûnekopfan als de theaterliefhebbers. De beste cabaretiers ter wereld zitten verscholen in fabrieken, op bouwplaatsen en scheepswerven. Dankzij De Hûnekop krijgt al dit verborgen talent een podium in het theater. Kort door de bocht, recht door zee en geen blad voor de mond! 

Deel dit evenement:

Media
Zoeken