x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Colin Blunstone



Neushoorn
Leeuwarden

vr. 13 april 2018

Deuren open 
Aanvang
Einde
20:00
21:00
-:-



Info

Colin Blunstone

Colin Blunstone start zijn muzikale carrière met de band The Zombies in 1964. Zijn unieke stem en de arrangementen van toetsenist Rod Argent kenmerken hits als: She’s not There, Tell her No en Time of the Season. Als ze in 1968 besluiten ieder hun eigen weg te gaan, start Blunstone een solocarrière. Aanvankelijk onder het pseudoniem Neil McArthur neemt hij de Zombies-hit She's Not There opnieuw op, plus de nummers Don't Try to Explain, Without Her, It's not Easy en Never My Love.

Daarna maakt Colin Blunstone onder eigen naam de elpees: One Year (1971), Ennismore (1972) en Journey (1974), die de hits Say you don’t mind, Caroline Goodbye, I don’t believe in Miracles, Wonderful en Weak For You opleveren.

Hij werkt ook regelmatig samen met anderen. Op het album Tarot Suite van Mike Batt zingt hij het nummer Losing Your Way in the Rain. In 1981 neemt hij met Dave Stewart het lied What Becomes of the Brokenhearted? en twee solosingles Tracks of my Tears (1982) en Touch (1983) op.

In de jaren tachtig zingt hij op diverse albums van het Alan Parson’s Project, te weten Pyramid (1978), Eye in the Sky (1982), Ammonia Avenue (1984), Vulture Culture (1985) en Gaudi (1987). Het nummer Old and Wise van het album Eye in the Sky weet hij tot een klassieker te maken. Ook verleent hij zijn medewerking aan het album No Way Back van de Nederlandse zangeres Nadieh in 1989.

De inmiddels 72-jarige zanger is nog niet van plan om met pensioen te gaan. Colin’s stem heeft na al die jaren nog niets van zijn glans verloren. De sympathieke gentleman presenteert een staalkaart van zijn omvangrijke oeuvre, waaronder nummers van The Zombies, The Alan Parsons Project en talloze liedjes van eigen hand. Naast Colin Blunstone bestaat de band uit toetsenist Pete Billington, bassist Eliott Mason, drummer Steve Rodford en gitarist Manolo Pollidario.

Deel dit evenement:

Media


Zoeken