x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Colin BlunstoneZalen Schaaf
Leeuwarden

do. 21 november 2019

Deuren open 
Aanvang
Einde
20:00
-:-
-:-Info

Nu zelf old and wise, geeft Colin Blunstone je een exclusief kijkje in zijn glansrijke carrière en neemt je mee voor een avondje vol herkenbare klassiekers.

De geraniums laten nog even op zich wachten, want Colin Blunstone is nog lang niet toe aan zijn pensioen. Het podium is zijn tweede thuis en, ondanks zijn leeftijd van 73 jaar, klinkt zijn stem nog bijna net als toen. In de sixties begon hij zijn muzikale carrière als zanger bij The Zombies, gevolgd door een solocarrière onder de naam Neil McArthur. In de seventees ging hij onder zijn eigen naam verder en in 1982 bezegelde hij zijn carière met het prachtige nummer Old and Wise, in samenwerking met The Alen Parsons Project. Ja, deze man heeft meer wereldhits op zijn naam staan dan jij op je handen kan tellen. Tijd dus om herinneringen op te halen op een avond vol nostalgie!

Deel dit evenement:

Media
Zoeken