x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Di Gojim en Mulder & Sons -



Zalen Schaaf
Leeuwarden

vr. 1 februari 2019

Deuren open 
Aanvang
Einde
20:00
-:-
24:00



Info

Di Gojim
Klezmer; een onweerstaanbare mix van Balkan ritmes, Jiddische muziek en Gypsy schwung. Opzwepend en ontroerend.

Het is 1988, de fascinatie voor een nog onbekende muzieksoort brengt een groepje Friese muzikanten bij elkaar.  Ze luisteren naar geïmporteerde elpees en een legendarisch radioprogramma.  Even later is Nederlands eerste klezmerband geboren, de naam is Di Gojim. De rest is geschiedenis....

Mulder & Sons komen steeds meer op dreef en verrassen het nieuwe seizoen met een flinke Balkan-boost en lazy-Gypsy-swing. De zonen nemen hun posities in en zijn inmiddels aan hun virtuoze vader gewaagd. Zij kregen immers de Oost-Europese ritmes met de paplepel ingegoten. Daarnaast brengen Mulder & sons hun beste nummers uit de vorige programma's. Muzikaal vuurwerk, intense songs en ontroerend mooie ballades.

Jaap Mulder (bekend als klarinettist van Di Gojim) en zonen Ruben (toetsen) en David (slagwerk) hebben inmiddels twee muziektheaterprogramma’s op hun naam staan; Vladimir (over het onstuimige leven van de Russische zanger en acteur Vladimir Vysotsky) en Vader en Zonen. De muziek van het laatste programma is gecomponeerd op teksten van Jaap Mulder zelf en dichters als Menno Wigman, Vladimir Vysotsky en Theodore Roethke. De muziek bestaat uit eigen composities en arrangementen. Mooie luisterliedjes worden afgewisseld met virtuoze Balkan en folk-pop.

Deel dit evenement:

Media
Zoeken