x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

FRIGGIN’ IN THE RIGGIN’ FESTIVAL 2019 -Zalen Schaaf (site)
Leeuwarden

Za. 12 oktober 2019

Deuren open 
Aanvang
Einde
13:30
-:-
24:00Info

Op zaterdag 12 oktober 2019 vindt de derde editie van het Friggin’ In The Riggin’ Festival plaats.
Vanaf ’s middags 14:00 uur tot ‘s avonds 24:00 uur vol Garage Rock, Stoner Rock, Alternative Rock, Neanderthal Beat, Surf Rock en Indie. Dit keer weer een editie die minstens zo gezellig wordt als de voorgaande edities, met een 3-tal top acts + more. En voor dat tientje entree hoef je het echt niet te laten. (Early Bird 7,50 tot 28 aug.) Vind je het festival helemaal te gek! Dan doe je gewoon een extra fooitje in de ton :-).

Er komen leuke namen op het programma: We beginnen met Black Fuse. Uiteraard komt de ‘huisband’ Legendary Jerks waar het allemaal om begonnen is weer acte de presence geven. Dan een oude bekende van vorig jaar Emote. We gaan feestvieren met The Sketchers in de nieuwe samenstelling. Helemaal uit Bonn komen de Filthtones, en uit Amsterdam komt de beste Nederlandse surfband The Phantom Four, we hebben Dikke Dennis & de Røckers, en en als klap op de vuurpijl gaan we nog eens flink uitpakken met De Hûnekop.

We zijn druk bezig met de line-up. Hierover lees je binnenkort meer op de site frigginintheriggin.nl en op de facebookpagina @FrigginInTheRigginFest. We hopen je te zien op 12 oktober. Wees er snel bij, want vol = vol!

Deel dit evenement:

Media


Zoeken