x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

FRIGGIN’ IN THE RIGGIN’ FESTIVAL 2019 -Zalen Schaaf (site)
Leeuwarden

Za. 12 oktober 2019
v.a. € 6,00

Deuren open 
Aanvang
Einde
15:30
-:-
24:00Info

Op zaterdag 12 oktober 2019 vindt de derde editie van het Friggin’ In The Riggin’ Festival plaats. Vanaf ’s middags 16:00 uur tot ‘s avonds 24:00 uur vol Garage Rock, Stoner Rock, Alternative Rock, Neanderthal Beat, Surf Rock en Indie. Dit keer een iets kleinere editie dan jullie gewend zijn, maar minstens zo gezellig, met een 3-tal top acts + more. En voor die 7,50 entree (Early Bird 5,- tot 1 sept.) hoef je het niet te laten.
Vind je het festival helemaal te gek! Dan doe je gewoon een extra giftje in de ton :-).

Er komen leuke namen op het programma: uiteraard komt de ‘huisband’ Legendary Jerks waar het allemaal om begonnen is. Helemaal uit Bonn komen de Filthtones, en uit Amsterdam komen Dikke Dennis & de Røckers en als hoofdact de beste Nederlandse surfband: The Phantom Four. Daarnaast speelt er nog een oude bekende van vorig jaar: Emote.

Over de line-up lees je alles op de site www.frigginintheriggin.nl en op de facebookpagina @FrigginInTheRigginFest. Je gaat het zien op zaterdag 12 oktober. Wees er snel bij, want vol = vol!

Deel dit evenement:

Media


Zoeken