x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Robby Valentine - support act MOLSTONE



Zalen Schaaf
Leeuwarden

Za. 28 september 2019

Deuren open 
Aanvang
Einde
19:30
20:00
01:00



Info

Het is alweer veel te lang geleden dat Valentine live speelde in het prachtige Friesland met zijn eigen werk.
Op 28 september 2019 is het dan eindelijk zo ver: THE ALLIANCE in Zalen Schaaf!

Robby Valentine scoorde met zijn debuutsingle ‘Over And Over Again’ begin jaren ‘90 een gigantische hit. Zijn debuutalbum leverde hem een Zilveren Harp op evenals een succesvolle carrière in Japan. Na de release van zijn tiende studio album ‘Bizarro World’ in 2014 en de daaropvolgende Bizarro World-tour, bleef het een tijdje stil rondom de multi-instrumentalist.

Na eerst gekampt te hebben met een writer’s block, werd Valentine in 2016 getroffen door een ernstige ooginfectie waarbij hij 75 procent van zijn zicht verloor. Dit persoonlijke leed zette Robby weer op het muzikale spoor waar hij lang naar op zoek was geweest. Het resultaat is het volledige zelf ingespeelde nieuwe album ‘The Alliance’.

Op deze avond wordt het complete nieuwe album gespeeld maar ook het oudere werk zal niet vergeten worden tijdens dit ruim 2 uur durende spektakel.

Support act is de Friese band MOLSTONE.
Molstone is een stevige rockband uit Leeuwarden, die eigen werk combineert met de minder bekende, maar zeker niet de minste, rocksongs uit het verleden; stevige bluesrock van onder andere Gov’t Mule, Pat Travers,DeepPurple en Joe Bonamassa. MOLSTONE maakt een bewuste keuze in het gekozen repertoire, wat zijn uitstraling kent on stage als echte live band met een volle en compacte sound. Geniet met MOLSTONE van een denderende rocksound, die je van begin tot eind laat meebewegen op een meeslepende cadans van rhythm and performing songs.

Deel dit evenement:

Media
Zoeken