x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

King Of The World -Zalen Schaaf (site)
Leeuwarden

zo. 10 januari 2021

Deuren open 
Aanvang
Einde
20:00
-:-
24:00Info

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum

De vier door de wol geverfde muzikanten van King Of The World (KOTW) kijken in de Slowdown Sessions? naar het heden en verleden.

Als in maart 2020 de wereld tot stilstand komt raakt Ruud Weber geinspireerd en schrijft het nummer Slowdown. Daarin reflecteert hij op de huidige hectische wereld en ziet kansen om te veranderen, om te vertragen.
Wat doe je als je dertig jaar muziek hebt gemaakt en je kunt van de een op de andere dag niet meer optreden. Alles staat stil en het moet anders. Dan moet je omdenken en terug naar je inspiraties! Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe?

De heren van King of the World vertellen in intieme bezetting hun persoonlijke verhaal en dat van de band. Vragen als; wat inspireerde om muziek te maken, waar zit die eindeloze drive, hoe ontstaat zo'n band? Maar ook; waar gaan de songs over en wat betekenen ze voor de bandleden als ze de songs spelen? Een verhaal dat gaat over zingeving en inspiratie. Een verhaal dat je kunt vertalen naar je eigen leven. Een muzikaal verhaal doorspekt met oude en nieuwe muziek van King Of The World. De songs en hun betekenis is waar het allemaal om draait in deze Slowdown Sessions

De Slowdown Sessions zijn exclusieve optredens, speciaal opgezet voor deze tijd van beperkte capaciteiten en afstand houden.

KOTW zal een beperkt aantal van deze shows spelen in het najaar van 2020. Wil jij weten wat de muzikanten van King Of The World drijft en hoe dat zijn weg vindt in hun muziek? Kom dan kijken naar the Slowdown Sessions

Op afstand maar toch zeer persoonlijk en dichtbij!

Deel dit evenement:

Media


Zoeken