x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Robin Trower (2022)Zalen Schaaf
Leeuwarden

ma. 30 november

Deuren open 
Aanvang
Einde
-:-
-:-
-:-Info

De tour wordt verplaatst naar een ntb datum in 2022

DUBBELCONCERT ROBIN TROWERS EN BEN GRANFELT (EX-WISHBONE ASH)

Robin Trowers carrière omvat al meer dan vier decennia. Deze levende legende is één van de beste gitaristen uit de Blues & Rock n’ Roll historie.

Tijdens zijn lange en turbulente carrière werd Robin Trower vaak de “White” Hendrix” genoemd vanwege zijn tegen de oude meester aanleunende stijl. Begin jaren ’60 bracht hij zijn tijd voornamelijk door met gitaar spelen in de vele Londense Clubs. Zijn grote doorbraak kwam toen hij in 1967 toetrad tot de band Procol Harum. Na 5 jaar verliet hij Procol Harum en startte hij een succesvolle solocarrière die werd gekenmerkt door een vet “stratocaster geluid” dat hem zeer eigen en herkenbaar maakte.

.

Ben Granfelt  is een fantastische Finse rock gitarist!
Hij begon met gitaar spelen toen hij elf jaar oud was, speelde in schoolbandjes en ging in een platenzaak werken. Daar ontmoette hij Muddy Manninen, die van plan was een band op te richten. Uiteindelijk kwam Gringos Locos van de grond. Met die band nam hij in zes jaar drie albums op en trad op onder meer op Parkpop. Daarna volgden Guitar Slingers en de Leningrad Cowboys, genoemd naar de film van Aki Kaurismäki.

Tijdens een Duitse tournee van Wishbone Ash mocht Guitar Slingers in het voorprogramma spelen en Granfelt raakte beviend met Andy Powell. Wishbone Ash kwam in 2001 zonder gitarist te zitten en Granfelt speelde met de band mee in 2001/2002 en op 2 albums.

Gedurende al die jaren was hij tevens leider van de Ben Granfelt Band en is hij vanaf 2010 lid van Los Bastordos Finlandeses, een rockband uit Finland.
Beïnvloed door Jimi Hendrix, Jeff Beck, Peter Frampton en Robin Trower speelt hij de sterren van de hemel.

Dit mag je dus ECHT niet missen als rechtgeaarde rock liefhebber!

 

Deel dit evenement:

Media
Zoeken