x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

The London Knights - 18+Neushoorn
Leeuwarden

vr. 18 november 2022

Deuren open 
Aanvang
Einde
20:00
20:45
00:00Info

LET OP: NIEUWE DATUM.
ALLE REEDS GEKOCHTE TICKETS BLIJVEN GELDIG!


De mannen van ‘The London Knights’ komen dit najaar naar Neushoorn galopperen. Deze stripformatie uit Engeland, bestaand uit 5 ontwapende mannen, brengt het zwoele zomeravond gevoel nog één keer terug op deze koude novemberdag.

Je ziet ze al van een afstand aankomen: haren wapperend in de wind, een glimlach die kan verblinden, druppels zweet glijden langzaam over de gespierde borstkas, sterke handen aan de teugels. Nee, het is geen romance-novel, maar de glansende realiteit. De vijf ‘prinsen uit Londen’ reizen in november helemaal vanuit Engeland naar onze Grote Zaal om het publiek in Neushoorn te laten smelten: zonder harnas, zonder helm en zonder… shirt?

In tegenstelling tot de zittende ridders aan de ronde tafel, veroveren deze mannen vol enthousiasme de harten van het publiek met hun moves. De formatie, bestaand uit leider van de pack Paul Grant, Toni Storm, Austin Fox, Adam Konda en Hunter, brengen een avondvullende show naar Neushoorn met een diversiteit aan acts, van exotische dans tot acrobatische moves, waarin de persoonlijke skills van elke man worden uitgelicht.

Deze succesformule treedt al jaren in Nederland op voor volle zalen en ook dit jaar brengen ze weer een heroïsche show. Dus, is dit jouw holy grail? Je ervaart het op 18 november in de Grote Zaal.

Deel dit evenement:

Media
Zoeken