x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

The London KnightsZalen Schaaf
Leeuwarden

vr. 27 maart 2020

Deuren open 
Aanvang
Einde
20:00
-:-
-:-Info

“The London Knights“ is een male stripformatie uit Engeland.

Deze formatie bestaat uit vijf prachtige mannen die alle aanwezige dames in een avondvullende show een feest bezorgen dat zij niet snel zullen vergeten.
The London Knights komen al sinds 1991 zo’n 2 tot 3 keer per jaar on tour naar Nederland en België en trekken met deze gigantische succesformule steeds weer volle zalen.

De formatie bestaat uit:
“Paul Grant“ Het eerste bewijs in de groep dat “Black is Beautiful“ en worth every inch. De nieuwe leider van The London Knights ,laat zien dat hij elke dag de sportschool bezoekt en zijn gelaat wordt gesierd met de ontwapende glimlach van een ideale schoonzoon.
“Toni Storm” Een kleurrijk figuur op het podium, een lach om bij te smelten. Een reden om je te laten verleiden? Zijn optreden is duizelingwekkend en adembenemend.
“Austin Fox” Swingend en dansend gaat deze stripper over het podium. Weet vooral de harten van de jongere dames te stelen.
“Adam Konda” International erotic danser. Ook deze stripper is een grote verrassing in The London Knights formatie en wederom een exotische surprise in de show.
“Hunter” Een jong talent, zeer atletisch. Een verrassend einde van zijn show maar vergeet niet te genieten van zijn totale show, boeiend van begin tot einde.

“The London Knights“ hebben naast “The Chippendales“ de internationale kritieken met succes doorstaan en zijn dankzij het zeer professionele niveau steeds zeer succesvol. De nadruk van hun optreden ligt voornamelijk op vermaak, plezier en smaakvolle presentatie van mannelijk schoon.

De avondvullende show is opgebouwd uit diverse wervelende acts waarin de persoonlijke kwaliteiten van iedere “London Knight“ zorgvuldig worden belicht.
Bij aanvang van de show is er een act waarin alle “London Knights“ zich presenteren aan het publiek. Dan begint een vurig, nachtelijk spektakel waarin zelfs de meest kieskeurige dames aan hun trekken komen.

Na afloop van de show frissen “The London Knights“ zich op, om daarna terug te komen voor foto`s die tegen betaling te verkrijgen zijn. Tevens delen ze ook handtekeningen uit.

Deel dit evenement:

Media
Zoeken