x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Olderock Festival - Ronnie James Dio The Memorial Concert / Stormbringer (Deep Purple Tribute) / T.B.A.



Oldehoofsterkerkhof
Leeuwarden

vr. 17 december 2021

Deuren open 
Aanvang
Einde
17:00
17:00
00:00



Info

OLDEROCK Festival is het gloednieuwe Rock Festival pal onder de scheve toren de Oldehove.

En met deze eerste editie staan er meteen een paar klappers op het programma. Als eerste namen mogen we de volgende acts aankondigen:
 - Ronnie James Dio - The Memorial Concert; 
met bandleden van Within Temptation, Ayreon, VUUR, Stream of Passion, Praying Mantis, Focus en Textures
-
Stormbringer; één van de allerbeste, zoniet dé beste Europese Deep Purple tributes
- T.B.A.

Ronnie James Dio - The Memorial Concert; met bandleden van Within Temptation, Ayreon, VUUR, Stream of Passion, Praying Mantis, Focus en Textures

De top van de Nederlandse hardrock en metal slaat de handen ineen om Ronnie James Dio een - weliswaar door corona uitgesteld - passend eerbetoon te geven. Op 16 mei 2020 was het namelijk alweer tien jaar geleden, dat de kleine man met de grootse stem ons is ontvallen. Tijdens The Memorial Concert worden alle fases van zijn carrière belicht. Reken dus op veel klassiekers van Rainbow, Black Sabbath en de band Dio, maar er zullen ook verrassende keuzes worden gemaakt uit het omvangrijke repertoire waaraan Ronnie James Dio zijn stem heeft geleend.

De sterbezetting tijdens deze speciale avond bestaat uit de vocalisten John JayCee Cuijpers (Ayreon, Praying Mantis) en Lisette van den Berg (Scarlet Stories, Ayreon), gitarist Ruud Jolie en toetsenist Martijn Spierenburg (beiden van Within Temptation), de van oorsprong hardrock gitarist Menno Gootjes (Focus, Black Nazareth), bassist Johan van Stratum (VUUR, The Gentle Storm, Stream of Passion, Ayreon) en drummer Stef Broks (Textures).

Long Live Rock 'n' Roll... Long Live Ronnie James Dio!


Stormbringer; één van de allerbeste, zoniet dé beste Europese Deep Purple tributes

Stormbringer is de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland en zeker die met de meeste power! De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor classic rock en Deep Purple in het bijzonder!

Een herschepping van het beeld en geluid van Deep Purple met geweldig zelfvertrouwen en sublieme technische uitvoering. Met oog voor detail van het origineel, maar tegelijkertijd met een energieke en denderende uitvoering van legendarische songs als Highway Star en Burn en het zinderende en meeslepende Mistreated en Child in Time.

Stormbringer beschikt met het DP repertoire over enkele van de meest fantastische stukken rock- muziek die ooit zijn gemaakt, inclusief de meest bekende riff aller tijden in het onovertroffen en onvergelijkbare ‘Smoke on the Water’.

Een typische Stormbringer set weerspiegeld het hele spectrum van Deep Purple, vanaf de eerste hit ‘Hush’ uit 1968 tot aan de verrassende reünie van de klassiek MK II line up van 1984.

Ongeacht welke versie van Deep Purple je voorkeur heeft, de Mark I Line up ( Rod Evans & Nick Simper), MK II (Ian Gillan & Roger Glover), Mark’s III & IV (Glenn Hughes, David Coverdale & Tommy Bolin) met Stormbringer zul je versteld staan van de directe, pure brutale rockkwaliteit waar Deep Purple voor stond.

Bij Stormbringer is het Deep Purple materiaal in veilige handen en de ongeëvenaarde heroïsche muziek is nog steeds een genot om mee te maken in een uitvoering met de power die was bedoeld toen het werd geschreven. Klassieke rock verdient een klassieke en authentieke tribute, krachtig, ontroerend, verpletterend!

 

 

Deel dit evenement:

Media


Zoeken