x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

BERT HEERINK & FRIENDS - Old FriendsZalen Schaaf
Leeuwarden

zo. 25 oktober 2020

Deuren open 
Aanvang
Einde
15:00
15:30
18:00Info

Heerink & Friends met ‘Old Friends’

Bert Heerink is in de Nederlandse popmuziek inmiddels een begrip geworden. Na zijn internationale succes  met rockband “Vandenberg” wist hij in de jaren ’90 een stevige Nederlandstalige carrière op te bouwen met o.a. ‘Juli July’ en ‘Als een vogel zo vrij’.  Als duizendpoot in de muziek speelde hij ook in grote producties als “Tommy” en “Queen in Concert” van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Tevens was hij 5 jaar frontman bij Kayak, werkte hij met Phil Collins aan de prachtige Disney klassieker “Tarzan” waarin hij de gezongen nummers voor zijn rekening nam en bracht met het Noord Nederlands Orkest een schitterende, symfonische uitvoering van werken van Pink Floyd. Nog steeds zingt Bert bij Jan Akkerman in My Brainbox en is ook in de theaters en clubs te zien als zanger bij ‘Pink Floyd Project’.

Heerink & Friends spelen in 2 sets van 60 minuten, en  akoestisch, prachtig herkenbaar repertoire uit de jaren 60, 70 en 80 en repertoire dat Bert tijdens eerder genoemde producties zong, natuurlijk aangevuld met eigen werk!

Dit alles ondersteund door prachtige beelden die tijdens de hele voorstelling zullen meelopen op de achtergrond en tevens de ‘rode draad’ vormen in het verhaal dat de mannen hun publiek willen vertellen.
Een tipje van de sluier: u hoort o.a. Space Oddity van David Bowie, Riders on the storm van The Doors, Pinball Wizzard van The Who, Maggie May van Rod Stewart en natuurlijk Juli July van Bert zelf.

Heerink & Friends bestaat uit zanger Bert Heerink en 2 muzikale vrienden en topmusici; Kees Schipper ( Melrose Abbey) én Bert Brouwers  op gitaar aangevuld met gasten Ruud Wegman ( mondharmonica) of Willem Friso Wielenga ( grandpiano)

 

Deel dit evenement:

Media
Zoeken