x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

STEVE HARLEY (COCKNEY REBEL) - ACOUSTIC BAND SHOW UNCOVEREDZalen Schaaf
Leeuwarden

zo. 11 oktober 2020

Deuren open 
Aanvang
Einde
15:00
-:-
18:00Info

The Cockney Rebel komt naar Zalen Schaaf!!

Steve Harley, de originele Cockney Rebel, gaat akoestisch toeren in kwartet-formule. In The Acoustic Band wordt Steve muzikaal bijgestaan door long-time friend violist/gitarist Barry Wickens, Oli Hayhurst op (contra)bas en Dave Delarre op lead gitaar.

Steve Harley & Cockney Rebel zal voor degene die de 70’s en de glamrock hebben meegemaakt geen onbekende meer zijn. Voor mensen die jaarlijks de Top 2000 volgen trouwens ook niet, want de klassiekers ‘Make Me Smile (Come Up And See Me)’ en ‘Sebastian’ staan al sinds de jaren 90 jaarlijks in de lijst. Make Me Smile (Come Up And See Me) was een dikke nummer 1 hit in Nederland.

Steve besloot om vanaf dat moment verder te gaan als Steve Harley & Cockney Rebel. In de jaren ’70 schreef Harley o.a. met Marc Bolan (T-Rex), Bobby Kimball (Toto) en Michael McDonald (Doobie Brothers).
Cockney Rebel met zanger Steve Harley was naast onder andere T. Rex en Roxy Music, een van de meest creatieve Britse bands uit de glamrockperiode. Steve Harley’s stemgeluid roept soms herinneringen op aan Bob Dylan rond de tijd van Blonde On Blonde.

De muziek van Steve Harley & Cockney Rebel is eclectisch te noemen met uiteenlopende invloeden van klassieke muziek tot progrock.
Luister naar de track Sebastian en al snel blijkt Steve Harley een onderschat tekstschrijver te zijn. Het tien minuten durende duistere epos Death Trip, maakt de band zo briljant en verrassend.

Tel daar Harley’s geweldige gevoel voor melodie en zijn scherpe pen bij op en weet dat we hier met een unieke muzikant te maken hebben.
11 oktober in Zalen schaaf beloofd een sfeervolle voorstelling te worden van de man die door Rod Stewart werd beschreven als “één van de beste tekstschrijvers die Groot-Brittannië ooit heeft geproduceerd”.

Er zijn enkel zitplaatsen voor deze show. Er is vrije plaatskeuze.

Deel dit evenement:

Media
Zoeken