x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Groene Ster Open Air - Pink Floyd Project, Queenmania, Palace of the QueenRecreatiegebied De Groene Ster (site)
Leeuwarden

vr. 8 juni 2018
v.a. € 30,00

Deuren open 
Aanvang
Einde
18:00
-:-
01:00Info

Vrijdag 8 juni vindt de tweede editie plaats van GROENE STER OPEN AIR. 
Dit vindt plaats aan het water in recreatiegebied De Groene Ster te Leeuwarden.

GROENE STER OPEN AIR opende vorig jaar met een concert van Golden Earring. Een groot succes, en dus tijd voor de tweede editie!

Deze keer hebben we niet 1, maar 3 fantastische bands op het podium staan.
Net als 10 jaar terug, staan ook nu Pink Floyd Project en Queenmania (uit Italie) samen op het grote podium van GROENE STER OPEN AIR!
Vele duizenden bezoekers konden toen, in een snikheet Pinksterweekend, deze twee grootheden aanschouwen.
Beide bands, de allerbeste in hun soort! Twee van de grootste tribute acts van Europa, samen op 1 podium!
Dit keer in een immens grote festival tent, met plaats voor vele duizenden bezoekers!

Daarnaast zal de 12-koppige band Palace of the Queen de avond openen!

Al met al, dit wordt weer een zeer gedenkwaardige avond in de Groene Ster!
Wees erbij, vrijdag 8 juni GROENE STER OPEN AIR! 

Mis het niet!
 

Pink Floyd Project XXL met Durga McBroom (USA)

Met Pink Floyd's eigen vocaliste Durga McBroom (USA) in de gelederen kom je niet dichter bij Pink Floyd. Het twaalfkoppige Pink Floyd Project inclusief Bert Heerink (Vandenberg, Kayak) is Neerlands meest gewaardeerde Pink Floyd tributeband én bestaat tien jaar!

Ze touren beperkt door het land met hun groots opgezette, authentieke Pink Floydshow die gerekend mag worden tot een van de grootste tribute-producties van Europa. Er werken bijna dertig mensen voor en achter de schermen.

Met ruim twintig songs in een twee en een half uur durende show wordt u meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd; van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente en veelal eigentijdse werk onder aanvoering van David Gilmour.

Verdeeld in twee sets is de show een trip down to memory lane, inclusief quadrafonisch zaalgeluid, audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, videoschermen en het enorme ronde scherm als achtergrond voor de prachtige, door video-artists ontworpen kunstzinnige visuals, de natuurlijk voor Pink Floyd zo herkenbare attributen zoals ‘Algie, the pig’ én last but not least, een muzikale uitvoering waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van een van ‘s werelds meest invloedrijke rockbands spreekt.

Je kunt, aldus de vele fans, niet dichterbij de echte Pink Floyd komen. Pink Floyd Project is ambassadeur van de stichting Kids Rights! Bij ieder optreden wordt er daarom aandacht gevraagd voor Kids Rights en vormt een (lokale) groep basisschoolkinderen het koor bij de grootste Pink Floyd-hit ‘Another Brick In The Wall’!

https://www.youtube.com/watch?v=d5hg6F9PrOw
https://www.facebook.com/pinkfloydprojectnl/videos/

Queenmania
De Italiaanse tribute band Queenmania geldt als een van de allerbeste Queen acts van Europa. Al geruime tijd is deze magistrale Queen Tributeband zeer succesvol!
Met talrijke en buitengewoon geslaagde tour optredens in heel Europa wordt het publiek overal opgezweept bij grote concerten o.a. in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië, en in Engeland, het thuisland van Queen.
Ze maakten daar zoveel indruk met hun show, niet alleen door de ongelofelijk sprekende uiterlijke gelijkenis van Freddie Mercury en frontman Sonny Ensabella, maar ook nog eens door zijn fenomenale zang en performance, dat de band meteen werd uitgenodigd op de International Queen Convention.

Het gemis van Freddie Mercury zal altijd blijven, maar door de verbluffende presentatie, performance en show van Queenmania, zal het even zijn alsof Freddie zelf wederom op het podium staat en de menigte toezingt met de grote bekende Queen hits , "We Are The Champions", "We Will Rock You", "Radio Gaga", "I Want To Break Free" en natuurlijk "Bohemian Rhapsody"!

Palace of the Queen

Palace of the Queen is een negenkoppige rhythm & blues/roots/rock band uit het noorden van Nederland, aangevuld met een 3 koppige blazerssectie. Het repertoire bestaat vooralsnog uit een selectie covers van o.a. Tedeschi Trucks Band, Kenny Wayne Shepherd Band en diverse traditionals.

Deel dit evenement:

Media
Zoeken