x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Coen & Sander presenteren - SKEEF YN\'E PANTYWilhelminaplein (Zaailand)
Leeuwarden

zo. 21 oktober 2018
v.a. € 0,00

Deuren open 
Aanvang
Einde
16:00
-:-
23:00Info

Beste mensen,

Wij hadden, net als zovelen, erg veel zin in Skeef Yn’e Panty. We hebben een prachtige samenwerking, een geweldige line up, een schitterende locatie, en een hele goede dag. De zondag vlak voor de herfstvakantie. Dachten we.. Helaas hebben we ons misschien toch wat in deze zondag vergist, en blijkt het dat het erg moeilijk is om in Leeuwarden op zo’n dag veel stappers naar de tent te trekken.

Aan de animo op Facebook kan het niet liggen.. bijna 3000 mensen vinden net als wij, dat het idee goed is en zijn even enthousiast. Ligt het aan de herfst vakantie, die net begint, en misschien veel mensen uit de doelgroep niet in Leeuwarden zijn? Ligt het aan een zondag? Wij weten het niet. Een ding weten we wel; de kosten liggen gewoonweg te hoog om het evenement op deze dag door te laten gaan.

In onderling overleg met alle betrokkenen, willen we gaan kijken naar een nieuwe datum voor dit evenement. Wanneer dit is, is momenteel nog niet bekend, maar we willen graag naar een zaterdag. We zijn aan het kijken naar een locatie en datum, i.s.m. de agenda’s van o.a. Coen & Sander. 

Wat we wel alvast kunnen en mogen verklappen, is dat Coen & Sander volgend jaar een podium gaan hosten op Promised Land Festival, waar de artiesten die nu geboekt waren, ook zullen komen. Dus, zet zaterdag 15 juni vast in je agenda!

We vinden het erg jammer dat we dit besluit moeten nemen, en hopen op een ieders begrip hiervoor. We willen graag mooie evenementen organiseren in Leeuwarden, en hebben daarvoor jullie ook nodig!

Alle kaartkopers krijgen persoonlijk bericht en worden gecompenseerd.

Deel dit evenement:

Media
Zoeken