x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Flaeijelfeest - 2019Landgoed de Horne
Nieuwehorne

Za. 28 september 2019

Deuren open 
Aanvang
Einde
10:00
10:00
-:-

Landgoed de Horne
Nieuwehorne

Za. 28 september 2019

Deuren open 
Aanvang
Einde
21:00
21:00
-:-Info

Programma Flaeijelfeest 2019:
 

Tijdens het Flaeijelfeest op zaterdag 28 september 2019 beleef je op het Landgoed De Horne een dag uit het verleden. Je loopt binnen in een dorpsstraat die 100 jaar terug in de tijd is gegaan. Hoe leefden mensen in die tijd? Welke oude ambachten werden er uitgevoerd? Hoe werd er gehooid, gemaaid en kaas gemaakt? Je kunt het beleven, zien en soms ook proeven. 

Het muziekprogramma tijdens het Flaeijelfeest op 26, 27 en 28 september in Nieuwehorne, staat dit jaar als een huis. Volendams, Iers, puur Hollands en vooral veel show, gezelligheid, dans en feest maken de avonden in de feesttent compleet. Op zaterdagavond is de toegang vanaf 16 jaar. De line up is nu bekend gemaakt!

 

Donderdagavond 26 september: Jan Keizer en Anny Schilder, George Baker
Onlangs nam Jan Keizer het besluit om te gaan stoppen met optreden. Samen met Anny + live band zal hij nog éénmaal een grote tour maken langs verschillende theaters, om afscheid te kunnen nemen van het publiek. De muziek van George Baker, bekend van o.a. Little Green Bag heeft geen verdere introductie nodig! Dat belooft een Volendamse gezellige openingsavond te worden!
 

Vrijdagavond 27 september: Alice Springs, Samantha Steenwijk, Hottub Heroes
Alice Springs is de Feest/Folk act van Nederland en staat inmiddels op de grote podia van Nederland zoals Oerrock, Glemmer en het Veenhoop Festival. De opzwepende folksongs van bijvoorbeeld The Dubliners, The Pogues en Mumford & Sons zorgen ervoor dat het dak eraf gaat. Samantha Steenwijk staat deze avond ook op het grote podium. Zij werd 3e in het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ en deed ook mee aan The Voice of Holland in 2017. In maart 2019 brachten Samantha en René Froger samen een duet uit; ‘Liefde Voor Altijd’. De zeskoppige band Hottub Heroes staan voor: zingen, springen en dansen in een kolkend bad van energie waarbij de hits van de 90’s, 00’s en nu in een lekker tempo voorbij razen. Dat wordt gegarandeerd feest en schorre kelen.

 

Zaterdag-overdag: Eén dag uit ons verleden – zaterdag 28 september 2019

Zou je wel eens willen weten hoe mensen 100 jaar geleden leefden op het platteland? Hoe werd er gezaaid en geoogst? Hoe zag de dorpsstraat er uit? Wat voor kleren droegen ze? Hoe vierden mensen feest op de kermis? Kom dan op zaterdag 28 september naar het Flaeijelfeest in Nieuwehorne!

Het Flaeijelfeest begint om 10 uur in Oudehorne met een Boerenoptocht van 4 kilometer. Van antieke landbouwmachines, een brandweerauto, paarden voor de koets tot stoomlocomotieven en het Koningspaar. Vanaf 11.30 uur gaat het Flaeijelfeest verder met het Openluchtmuseum op het Landgoed De Horne. Je moet het gewoon zien om er over mee te kunnen praten.

Sinds 1977 wordt het Flaeijelfeest georganiseerd. Begonnen als een dorsdemonstratie, is het nu uitgegroeid tot een evenement van formaat dat ruim 35.000 bezoekers trekt. Het is eigenlijk een openluchtmuseum voor één dag dat door 450 vrijwilligers wordt georganiseerd.

Zien we je op het Flaeijelfeest

 

Zaterdagavond (LET OP TOEGANG 16+): 28 september: This is Beethoven, Wildstylez
This is Beethoven brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Naast geweldig zingen, dansen ze de sterren van de hemel op de grootste Pop-, Dance-, R&B- en Rockhits vanaf de ’90. Door de combinatie met op maat gemaakte video waan je je echt bij een concert van deze artiesten. Special effects zoals Lasers, Sparkulars, Streamers en CO2 maken het af. Joram Metekohy, beter bekent als hardstyle dj Wildstylez, scoorde met Year of Summer samen met zanger Niels Geusebroek als eerste hardstyle-artiest een gouden plaat. Deze internationale artiest weet op ieder festival te knallen. Heel trots zijn wij dat Wildstylez op zaterdag 28 september het Flaeijelfeest komt afsluiten!

Deel dit evenement:

Media
Zoeken