x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Sneeuwpop 2023 - Wordt verplaatst -Oldehove
Leeuwarden

vr. 15 december 2023

Deuren open 
Aanvang
Einde
18:00
18:00
24:00Info

Belangrijk - Sneeuwpop verplaatst naar 2024 - Belangrijk       
We hebben goed en we hebben slecht nieuws Om met het slechte nieuws te beginnen tot onze spijt moeten wij Sneeuwpop annuleren Het muziekevenement met De Hnekop Feest DJ Maarten De Doelleazen Deun van Seun en Gaatze Bosma dat voor komende vrijdagavond 15 december gepland stond gaat niet door in verband met tegenvallende kaartverkoop 

Betekent dat Sneeuwpop dan helemaal van de baan is Nee zeker niet En dat is meteen het goede nieuws Sneeuwpop wordt verplaatst naar 2024 De naam van het nieuwe event is op het moment van schrijven nog niet bekend de datum en de locatie daarentegen wel  

Zet in je agenda - vrijdag 26 april       
Van uitstel komt afstel Niet voor Sneeuwpop Op vrijdag 26 april 2024  de dag voor Koningsdag  barst het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden uit zijn voegen zoveel is zeker We zijn nu al druk bezig met de lineup het inregelen van de marketing en de organisatie rondom de aankleding van het event Houd onze socials hier in de gaten voor het allerlaatste nieuws 

Kaart voor Sneeuwpop gekocht?   
Heb je een kaart gekocht voor Sneeuwpop Bewaar hem Zodra de naam van het nieuwe event bekend is kun je je kaart omruilen Liever de kosten van je toegangskaart terug Mail dan naar help@GeTickt.com.

Om ook in de toekomst door te kunnen gaan met het organiseren van evenementen in Leeuwarden, hopen we uiteraard dat je kiest voor het omruilen van je kaart. Bedankt voor je begrip en ongetwijfeld tot snel.

Organisatie Sneeuwpop

Deel dit evenement:

Media
Zoeken