x
Annuleringsgarantie voor je tickets voor slechts 4% per ticket.

Met een annuleringsgarantie kun je je geld (minus de servicefee en transactiekosten) terugkrijgen in onvoorziene situaties, zoals o.a. (ernstige) ziekte, letsel of overlijden.

De complete voorwaarden van deze annuleringsgarantie kun je hier en op onze site terugvinden.

Oeps! De reserveringstijd is verstreken


Oeps! De tijd om je bestelling te voltooien is verstreken.

We gebruiken de tijdslimiet om het zoeken naar tickets voor al onze klanten zo eerlijk mogelijk te maken. Je kunt hieronder proberen de tickets opnieuw te reserveren.

x
Pay What You Want tickets

Betaal voor dit evenement wat jij ervoor wilt betalen.
Kies zelf je bedrag wat jij redelijk vindt.
x
Large

Ja, ik wil graag 10% korting ontvangen op mijn bestelling bij Large, en geef hierbij toestemming om mij per mail te benaderen hiervoor.
x
4* WTC Hotel Leeuwarden
(1 nacht, 2 pers. kamer)

» ruime kamer
» incl. shuttle service
» en gratis parkeren
» ontbijt kan later bijgeboekt worden

€ 34,50 p.p.
Agenda
Verfijn uw zoekopdracht
«

Nacht Fan Ferwert -Nacht fan Ferwert
Ferwert

Za. 23 maart 2024

Deuren open 
Aanvang
21:00
21:00Info

LINE-UP 2024
Dit jaar pakken we groot uit met maar liefst 3 headliners!

HOKSONS
Niks geen gladde covershow met net iets te kinky pakjes, maar een knetterharde en met een vette knipoog overgoten pure “Veenkoloniale” Rock & Rollshow. Gevuld met eigenwerk, energie, rappe tempo’s, party, drie of vier akkoorden en een karrevracht aan Special FX waar je genderneutrale balletjes spontaan van beginnen te klotsen.

BEATCROOKS
Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1 en Festyland tot in het Gelredome vliegen ze overal “Uut de Bochte”. Happy Høken is ongekend populair en Beatcrooks gaat op elk feest of festival tot de laatste druppel. Van dikke beats, feestmuziek, foute meezingers tot happy hardcore en een tandje gekker.

DOELLEAZEN
Wat begon met een grap is ondertussen uitgegroeid tot een populair duo in Friesland. Twee friese DJ’s (DJ Syb en DJ Ronald) die in samenwerking met bekende friese artiesten tracks produceren. Zo zijn onder andere ‘Mem fan Doutzen’ van Strawelte, ‘Strjitlizzer’ van Bricquebec en ‘It paad werom’ van Piter Wilkens gecoverd. Het eindresultaat van deze covers uit zich in een party act met o.a. het genre happy hardcore. Samen met de twee figuranten, Appie Goud en Cor Baco bekend uit de videoclips, zorgen De Doelleazen voor een onvergetelijke act waarbij iedereen, van jong tot oud, uit zijn dak kan gaan.

NACHT FAN FERWERT
Zorg dat je erbij bent!!

Deel dit evenement:

Media
Zoeken